Slaapgelegenheden.

Slapende hond

De slaapgelegenheden voor honden is ook een zeer uitgebreide artikel met manden, kussens, doggybags en zoveel andere slaapgelegenheden heeft. Ik ga ook hier de meest gebruikte en handige uitleggen met foto's.

doggy_bag doggy_bag1

Dit zijn de doggybags in verschillende kleuren. Deze zijn gevuld met piepschuim en een speciale cederhout tegen het ongedierte. Het fijne aan deze doggybag is dat het de vorm aanneemt van de hond, zodat de hond altijd comfortabel ligt zeker als het een wat oudere hond betreft.
Er zijn 4 verschillende maten te verkrijgen;
Smal: 65 x 50 cm.
Medium: 90 x 60 cm.
Large: 100 x 70 cm.
Extra large: 120 x 80 cm.

Hondenmand

Hondenmand

Zo zijn er ook de klassieke stoffen manden met een groot aanbod van kleuren en uitvoeringen. Met teddy en zonder teddy, deze overtrekken zijn af te halen zodat ze makkelijk te wassen zijn. Er zijn verschillende maten in verkrijgbaar zoals; 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 100cm. Dezelfde manden zijn ook te verkrijgen met instap. Deze manden hier afgebeeld kunnen in zijn geheel gewassen worden in de wasmachine op max. 40.


Hondenmand Hondenmand

Deze manden zijn gemaakt van A5 stof, dwz. stof extra luxe, het kan goed tegen het vuil en kan ook uitgewassen worden maar niet in de machine.


Hondenmand

Hondenmand

Dit is een home genaamd, is ook te verkrijgen in gewoon, luxe en met teddy. Is ideaal voor kleinere honden en is te krijgen in 2 maten nl 35cm en 45cm.


kussens6

kussens

Kussens zijn in een massa verschillende uitvoeringen, kleuren en modellen te verkrijgen, van dunne tot dikke, van gewone tot de luxe uitvoering, en in maten van 35cm tot 120 cm. De meeste kussens wat ik verkoop kunnen uitgewassen in de wasmachine tot 40. Ik heb hier een paar verschillende foto's van de meest gekochte, het aanbod van kussens is enorm, dus de hond komt niks tekort als het om slapen gaat.

kussens8

Klik hier voor deel 2