Phaerdra Hoste

WELKOM BIJ EURO-PREMIUM®

Een compleet en hoogwaardig assortiment hondenvoeding, speciaal samengesteld voor honden in topvorm. Een 100% natuurlijke voeding voor een 100% gezonde hond;
(en een 100% tevreden baasje !)

HONDENVOEDING VAN DE BOVENSTE PLANK;

EURO-PREMIUM® is het resultaat van een lange en grondige studie- en ontwikkelingsperiode door onze voedingsdeskundigen, dierenartsen en technici, in samenwerking met universiteiten.
Een zorgvuldige en strenge selectie van de ingrediėnten vormt de basis van het EURO-PREMIUM® gamma. De voeding is 100% natuurlijk en zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen.
EURO-PREMIUM® behoort tot de premiumrange en doorstaat met glans de vergelijking met alle andere premium-hondenvoeding.

DE BESTE INGREDIĖNTEN STAAN OP HET MENU;

Kippenvlees, lamsvlees, ei als eiwitbron en rijst als bron van koolhydraten, vormen de hoofdingrediėnten van EURO-PREMIUM®. Dit in perfecte combinatie met vitaminen, mineralen en sporenelementen maakt van EURO-PREMIUM® de lekkere maar bovenal gezonde voeding voor uw hond, z'n hele leven lang. Ieder EURO-PREMIUM® -product bevat fructo-oligosacchariden (FOS) voor een optimale darmtransit. EURO-PREMIUM® bevat bovendien Omega-3- en Omega-6-vetzuren in een ideale verhouding, voor een glanzende vacht en een optimale weerstand tegen ziekten.

NIETS DAN VOORDELEN VOOR HOND EN BAASJE;

SOORTEN EURO_PREMIUM.

Euro-premium junior small 30/20

Euro-premium junior maxi 26/14

Euro-premium sport 30/20

Euro-premium licht & senior 24/10

Euro-premium lams & rijst 24/14

Euro-premium samenstelling